Zelf installeren

Wil je je huis voorzien van op maat gemaakte horren, vliegenramen, plissé raamdecoratie of verduistering, maar wil je niet te veel betalen voor installatie? Bij Window Solutions bieden we je de mogelijkheid om zelf de controle te houden over het proces, waardoor je geld kunt besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Met ons eenvoudige doe-het-zelf systeem kun je zelf alle benodigde metingen verrichten. Het enige wat je hoeft te doen is de maten van je ramen of deuren op te nemen en ons de materialen te sturen die je verkiest. Wij zorgen vervolgens voor het vervaardigen van je horren, vliegenramen, plissé raamdecoratie of verduistering op basis van jouw exacte specificaties.

Het beste deel? Doordat je zelf de metingen en materialen verzorgt, verminderen we de kosten van professionele installatie. Hierdoor kunnen we onze producten tegen een nog scherpere prijs aanbieden, zonder in te leveren op kwaliteit en vakmanschap.

Waar wacht je nog op? Neem de touwtjes in eigen handen, bespaar geld en geniet van de gemoedsrust die wordt geboden door onze hoogwaardige horren, vliegenramen, plissé raamdecoratie en verduistering. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden bij Window Solutions!

STUUR DE MATEN DOOR VOOR OFFERTE